Pizza din felii de paine (2)

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 23 Apr 2010 | 2821 vizualizari

 

mariana mi-a dat ideea de a o face altfel, pt ca si mie imi place mai crocanta, ms mariana :*

 

INGREDIENTE

  • * felii subtiri de paine
  • *unt
  • * cateva ciuperci
  • * pastrama de porc
  • * 1 carnacior
  • * cascaval ras
  • * Un ardei rosu
  • * Ketchup
  • * Masline
  • *porumb
  • *fasole verde
  • *mazare
  • *branza topita la sul
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza din felii de paine (2):

Ungem o tava cu putin unt.


Tapetam toata suprafata tavii cu feliile de paine.


Topim untul si vom unge toate feliile de paine cu el.


Punem tava in cuptorul incalzit, la foc mare, timp de 10 min.


Intre timp pregatim toping-ul:


Taiem feliile de pastrama pe jumatate, ardeii feliute, cipercile, carnaciorul, dam cascavalul pe razatoare.


Scoatem tava din cuptor si acoperim blatul cu ketchup, dupa care vom pune ingredientele, iar deasupra amestecul cascavalul ras si branza topita si mai dam inca 20 -25 de min la cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza din felii de paine (2)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mira86 1

01.10.2010, 02:47

Mor de pofta

DIANA B 1

30.01.2011, 10:52

Acu; m-apuc s-o fac ... nu mai pot

Dana Cristea - pusikmea 1

30.01.2011, 19:14

mira, serveste de la mine pana faci si tu, onesta sa ne spui cum a iesit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Panzerotti