Pizza felii

de Lau in Pizza, 2 Feb 2015 | 719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 25 g drojdie
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingurita sare
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 500 g faina
  • 200 ml apa calduta
  • Sos de tomate
  • 2 linguri ketchup
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 linguri apa
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • Umplutura
  • salam
  • masline
  • cascaval
  • telemea
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza felii:

Aluat - amestecam faina cu sare, zahar si facem o gaura in mijloc, adaugam ouale batute, untul topit, drojdia dizolvata in putina apa. Incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta. Framantam un aluat care nu se lipeste de maini, acoperim si lasam la dospit cca 30 min.


Pregatim sosul - amestecam ingredintele intr-un bol adaugand condimente dupa gust.


Intindem pe masa infainata aluatul in forma dreptunghiulara de cca 1 cm grosime-ungem cu sosul pregatit, adaugam cascaval, telemea data prin razatoare si taiem patrate.


Pe fiecare patrat adaugam cate o felie de salam si masline.


Asezam bucatile de aluat una peste alta, apoi le asezam in tava de cozonac tapetata cu hartie de copt.


Acoperim si mai lasam la dospit cca 20 min,adaugam cascavl ras deasupra si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos cca 30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza felii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lau 1

03.02.2015, 09:26

mirela0911 1

03.02.2015, 14:32

gaby_gabytza 1

01.04.2015, 11:30

buuuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pernute de pizza