Pizza Full House

de SENO in Pizza, 12 Aug 2011 | 4185 vizualizari

 

Cea mai buna Pizza Full House pe care am mancat-o vreodata,secretul sta in aluatul fraged,pufos.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat :
  • 2 linguri de smantana
  • un sfert  de pachet de unt sau margarina
  • 1 ceasca de lapte
  • 1 lingurita praf de copt stins
  • sare
  • 500 grame faina
  • Pe desupra se poate pune orice va place,eu am pus
  • salam
  • carnati de casa
  • ceapa
  • ardei
  • rosii
  • branza sarata
  • ciuperci
  • 6 oua
  • sos de rosii
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Full House:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se lasa la frigider pana cand pregatim celelalte ingrediente pentru Pizza Full House


Se spala si se taie ceapa,ardeiul,ciupercile,rosiile,salamul si carnatii.


Se unge tava cu ulei si se intinde aluatul,nu prea gros,peste aluat se pun pe rand toate ingredientele de mai sus si peste se pun ouale batute cu sosul de rosii iar deasupra se rade branza sarata.


Se baga la cuptor pentru 30-40 de minute si Pizza Full House este gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Full House" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

SENO 1

12.08.2011, 13:28

multumesc,chiar este foarte gustoasa,incercati-o si voi

alinutzika 1

12.08.2011, 15:35

foarte buna

vergi 1

14.08.2011, 21:38

tare mult imi place pizza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat fara ou