Pizza Klaus

de Cris2711 in Pizza, 12 Oct 2013 | 1785 vizualizari

 

Deci titlul va spune ca nu mai este nevoie de introducere:)))stiti cui ii apartine si cine o prepara:P,pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat:
  • 400 gr. faina
  • 1 ou
  • 3 lingurite ulei de floarea soarelui
  • sare, dupa gust
  • 50 gr. drojdie proaspata
  • 1/8 l apa calduta
  • Ingrediente pentru umplutura:
  • 2 ardei,unul rosu si unul galben
  • 300 gr. tomate
  • 250 gr.champignon
  • 250 gr. sunca
  • 2 cepe,una rosie si una alba
  • 250 gr. spanac fiert si congelat
  • 250 gr. branza Gouda rasa
  • 250 gr. Emmentaler
  • piper
  • oregano
  • ierburi de Provence
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Klaus:

Prepararea aluatului:


Intr-un castron se amesteca faina cu oul,uleiul,sarea,drojdia si apa calduta.


Se framanta bine .


Cand este gata se lasa acoperit cu un prosop ,30 de minute la crescut.


Cuptorul se preincalzeste la 200°.


Tava se unge cu margarina ,untura sau unt.


Prepararea umpluturii:


Ardeiul,ceapa,tomatele si sunca se taie marunt,ciupercile se taie felii.


In tava se intinde aluatul,peste toata suprafata tavii.


Deasupra se pune umplutura peste toata suprafata aluatului.


Branza Gouda si branza Emmentaler se presara peste umplutura.


Peste branza se presara spanacul.


Se da la cuptor ,35 de minute la 200°.


Se serveste calda!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Klaus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (53)

Cris2711 1

13.10.2013, 21:01

Ruxy scump

Lia_ 1

13.10.2013, 23:19

excelenta pizza dar si cadrul de prezentare

Cris2711 1

15.10.2013, 21:30

Lia multumesc de aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ciuperci si carne de pui afumata