Pizza la tigaie ( in 8 minute!!!!)

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 6 Feb 2011 | 10459 vizualizari

 

de cand am vazut reteta la gaby, am zis ca trebuie sa o incerc, azi i-a venit randul, cred ca e cea mai buna pizza pe care am mancat-o...eu cred ca zic asa de fiecare data cand mananc pizza :)):))...sincer acum, e atat de buna incat zici ca e de la mama ei :))
by Laura Adamache cu mici modificari..

 

INGREDIENTE

  • pt blat:
  • 500 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 4 linguri de lapte caldut
  • 150 - 20 ml apa calduta
  • 3-4 linguri de ulei
  • sare
  • pt topping:
  • salam
  • cascaval
  • ciuperci la conserva
  • masline
  • piept de pui
  • ketchup dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la tigaie ( in 8 minute!!!!):

Pregatim aluatul astfel:

Intr-un vas punem faina, facem o gaura in mijloc, unde vom pune drojdia dizolvata in putina apa calda, acoperim cu faina si lasam asa 10 minute.


Dupa care incepem sa famantam usor, adaugand laptele, sare si uleiul si restil de apa calduta.


Trebuie sa iasa un aluat elastic care sa nu s e lipeasca de maini, daca mai est enevoie completam cu apa, respectiv faina.


Acoperim vasul cu un prosop curat si lasam sa se odihneasca cel putin 2 ore langa o sursa de caldura ( ochiul de la aragaz).


Dupa ce au trecut cele 2 ore si a crescut frumos, punem o tigaie la incins, dupa care impartim aluatul in 5 parti egale si incepem sa intindem cu mana ( nu cu sucitorul ) un aluat cat de cat rotund.


Punem aluttul in tigaie, peste care vom pune capacul.


Lasam sa se coaca 4 minute ( la foc mic), dupa care o intoarcem pe cealalta parte, o luam de pe foc, ungem aluatul cu ketchup, punem cascaval ras, salamul, maslinele, ciupercile si iar cascaval, dupa care punem din nou pe foc, tot cu capacul pus.


La fel procedam si cu celelalte aluaturi.


Eu am facut una din ele cu piept de pui fiert pentru andutu ( si a papat doar pieptul de pui bineinteles :)):)))


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la tigaie ( in 8 minute!!!!)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Dana Cristea - pusikmea 1

08.02.2011, 08:26

motan chiar e buna, sa o incerci

mihaelar63 1

08.02.2011, 08:58

Pizza , ti-a iesit foarte bine,danuta
Dar ma topesc de tot dupa ajutorul tau ce frumusel a crescut

Dana Cristea - pusikmea 1

08.02.2011, 13:42

saru'mana Doamna Mihaela, el e ajutorul meu de nadejde, viata si aerul pe care-l respir

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca