Pizza leguminoasa

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 6 Iun 2010 | 3963 vizualizari

 

i-am zis asa pt ca sotul meu asa a numit-o cand a vazut atatea legume :))

 

INGREDIENTE

  • 500g de faina alba
  • o canita de apa calduta
  •  un cub de drojdie
  • o canita de ulei
  • o priza de sare
  • salam
  • mozarela
  • adrei rosu
  • porumb
  • mazare
  • fasole verde
  • sos pizza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza leguminoasa:

In apa calda dizolvam drojdia si in mijlocul fainii facem o gropita in care turnam apa cu drojdia.

Cand incepe sa creasca, amestecam cu toata faina si turnam uleiul incet framantand energic un aluat elastic.

Punem sare dupa gust.

Lasam aluatul sa creasca 30 de minute, intr-un loc cald, eventual langa un ochi aprins al aragazului.

Dupa care intindem o foaie subtire si ungem cu sos pt pizza, apoi vom pune mozarella taiata feliute subtiri, salamul, ardeiul,porumbul, mazarea, fasolea si peste vom pune iar mozarella.

Dam la cuptor pt cca 15-20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza leguminoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Dana Cristea - pusikmea 1

09.06.2010, 10:30

nadina ms

Dana Cristea - pusikmea 1

09.06.2010, 10:35

roberta ce tare esti , m-ai facut sa rad )ms frumos, daca ma crezi e facuta la plesneala

mena29 1

09.06.2010, 20:40

ce sa mai zic

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam