Pizza Margherita cu blat de conopida

de JulyCris in Pizza, 20 Oct 2015 | 3124 vizualizari

 

Ziua buna,dragi bucatarasi! Da,stiu,am aproape un an de lipsa de aici,dar o problema serioasa de sanatate,m-a tinut departe de voi.
Revin azi,impreuna cu o reteta sanatoasa de pizza,pt ca,chiar daca am lipsit,dupa ce m-am pus pe picioare cat de cat,am inceput sa si gatesc si...sa fac si poze... :) Am o gramada de retete care asteapta sa fie postate si aici,dar si pe blogul meu. Voi incepe usurel,pt ca starea inca nu-mi permite.
Asadar,incepem cu pizza Margherita cu blat de conopida,o pizza sanatoasa si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 750 gr conopida
  • 2 oua
  • 1 lingurita oregano
  • 100 gr migdale macinate
  • rosii cherry
  • mozzarella,ketchup,busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Margherita cu blat de conopida:

Decupam conopida de frunze si desfacem buchetelele. Le spalam si le scurgem de excesul de apa. Le bagam in robotul de bucatarie si le blenduim bine,apoi punem conopida pe hartie de copt,intindem si dam la cuptorul preincalzit pt 15 minute. Scoatem si punem conopida intr-un tifon si stoarcem bine surplusul de apa.Punem conopida intr-un castron,adaugam migdalele macinate,oregano,sare,piper,ouale si amestecam totul cu o furculita.

Intr-o forma pt pizza tapetata cu hartie de copt si ulei de masline punem aluatul si intindem bine.Dam la cuptor 15 minute.Dupa ce s-au scurs cele 15 minue,scoatem si punem sosul de rosii deasupra,mozzarela taiata felii,rosiile cherry feliate si ele si busuioc. Mai dam la cuptor pt inca 10-15 minute. Se serveste calda sau rece. Mie mi-a placut mai mult rece... :)

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Mie mi-au iesit doua tavi,ca cele din imagine. cea mare are39/29 cm,iar cea in forma de inima 22 cm.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Margherita cu blat de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (12)

Ina 1

20.10.2015, 17:24

July Bine ai revenit! Sanatate multa si putere!

miki_a 1

21.10.2015, 11:54

Multa sanatate, spor si succes in tot ceea ce faci! Imi place mult ce ai pregatit!

JulyCris 1

22.10.2015, 18:48

V multumesc din suflet pentru urarile de bun venit si pt ca v-au placut retetele mele!
VA doresc si eu voua,tuturor multa,multa sanatate! E cea mai importanta,credeti-ma! Va imbratisez cu drag!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ou