Pizza Mela Rosa

de AnyCostescu in Pizza, 27 Sep 2013 | 727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g ricotta
  • 1 cub drojdie
  • 1 ou
  • jumatate de lingurita sare
  • 100 ml apa calda
  • faina cat cuprinde
  • 1 mar mare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 g mascarpone
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Mela Rosa:

Drojdia se lasa la dizolvat in apa calduta si sare.


Intr-un vas punem aproximativ 300 g faina, adaugam ricotta,oul apoi drojdia dizolvata.Se framanta bine. Se mai adauga faina cate putin . trebuie sa rezulte un aluat moale, usor de prelucrat. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.


Marul se spala,se curata de coaja si casuta de samburi si se taie feliute.


Dupa ce a crescut aluatul , se imparte in doua.


Se intinde o foaie, se unge cu mascarpone apoi se pun feliiile de mere..


Se presara zahar vanilat si scortisoara.se da la cuptor, la foc mediu pana se rumeneste usor pe margini..


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Mela Rosa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

gaby_duceag 1

27.09.2013, 22:34

Imi promiteti ca dupa ce e gata concursul nu mai am de moderat pizze pana dupa Craciun?))


Andreea Caroline 1

28.09.2013, 10:14

Gaby )

AnyCostescu 1

28.09.2013, 15:15

nu promit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza in 8 minute (hai 10 :)))) )