Pizza Mela Rosa

de AnyCostescu in Pizza, 27 Sep 2013 | 931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g ricotta
  • 1 cub drojdie
  • 1 ou
  • jumatate de lingurita sare
  • 100 ml apa calda
  • faina cat cuprinde
  • 1 mar mare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 g mascarpone
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Mela Rosa:

Drojdia se lasa la dizolvat in apa calduta si sare.


Intr-un vas punem aproximativ 300 g faina, adaugam ricotta,oul apoi drojdia dizolvata.Se framanta bine. Se mai adauga faina cate putin . trebuie sa rezulte un aluat moale, usor de prelucrat. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.


Marul se spala,se curata de coaja si casuta de samburi si se taie feliute.


Dupa ce a crescut aluatul , se imparte in doua.


Se intinde o foaie, se unge cu mascarpone apoi se pun feliiile de mere..


Se presara zahar vanilat si scortisoara.se da la cuptor, la foc mediu pana se rumeneste usor pe margini..


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Mela Rosa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

gaby_duceag 1

27.09.2013, 22:34

Imi promiteti ca dupa ce e gata concursul nu mai am de moderat pizze pana dupa Craciun?))


Andreea Caroline 1

28.09.2013, 10:14

Gaby )

AnyCostescu 1

28.09.2013, 15:15

nu promit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu felii uriase de paine