Pizza Mela Rosa

de AnyCostescu in Pizza, 27 Sep 2013 | 632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g ricotta
  • 1 cub drojdie
  • 1 ou
  • jumatate de lingurita sare
  • 100 ml apa calda
  • faina cat cuprinde
  • 1 mar mare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 g mascarpone
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Mela Rosa:

Drojdia se lasa la dizolvat in apa calduta si sare.

Intr-un vas punem aproximativ 300 g faina, adaugam ricotta,oul apoi drojdia dizolvata.Se framanta bine. Se mai adauga faina cate putin . trebuie sa rezulte un aluat moale, usor de prelucrat. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Marul se spala,se curata de coaja si casuta de samburi si se taie feliute.

Dupa ce a crescut aluatul , se imparte in doua.

Se intinde o foaie, se unge cu mascarpone apoi se pun feliiile de mere..

Se presara zahar vanilat si scortisoara.se da la cuptor, la foc mediu pana se rumeneste usor pe margini..

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza Mela Rosa-0
Pizza Mela Rosa-1
Pizza Mela Rosa-2
Pizza Mela Rosa-3
Pizza Mela Rosa-4
Pizza Mela Rosa-5
Pizza Mela Rosa-6
Pizza Mela Rosa-7

COMENTARII (25)

gaby_duceag

gaby_duceag 1

27.09.2013, 22:34

Imi promiteti ca dupa ce e gata concursul nu mai am de moderat pizze pana dupa Craciun?))


Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

28.09.2013, 10:14

Gaby )

AnyCostescu

AnyCostescu 1

28.09.2013, 15:15

nu promit

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!