Pizza pe paine cu branza si cascaval Delaco

de reisnaor_2006 in Pizza, 12 Noi 2014 | 3292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr cascaval Delaco
  • 100 gr branza Delaco cu smantana
  • 4 felii mari de paine
  • 150 gr de sunca si salam
  • ciuperci
  • rosii ptr pizza
  • ardei kapia rosu si verde
  • masline
  • feliute de ceapa
  • 1 ou
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe paine cu branza si cascaval Delaco:

Feliile de paine le ungem cu unt, le taiem coaja si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra punem sunca si salamul taiat feliute, ciupercile, ceapa taiata fidelute, rondele de ardei, rosiile, cascavalul, masline, presaram oregano. Oul il batem cu branza Delaco si il punem in tava peste restul compozitiei.


Dam la cuptor 10 minute la 200 de grade.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe paine cu branza si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

12.11.2014, 22:09

Adele 1

13.11.2014, 10:04

reisnaor_2006 1

15.12.2014, 12:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat