Pizza facuta in casa

de mihaelaM in Pizza, 12 Iun 2011 | 3452 vizualizari

 

INGREDIENTE

ALUAT

  • 300g faina
  • 150ml apa
  • 2galbenusuri
  • drojdie (cat o nuca)
  • 1lingurita zahar
  • 1/2lingurita sare
  • 1lingura otet

UMPLUTURA

  • 300gr sunca presata
  • 200gr ciuperci
  • 200 g masline
  • 300gr cascaval
  • kechup
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza facuta in casa:

Framantam aluatul pana devine nelipicios,apoi il lasam acoperit cu un prosop sa creasca.


Intre timp taiem sunca cubulete,maslinele le curatam si pe ele de samburi si le taiem .


Ciupercile le curatam ,le spalam si le taiem fasii.


Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.


Cand aluatul este gata intindem o foaie subtire iar intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina punem foaia peste care adaugam maslinele presand bine,apoi ciupercile si din nou presam bine,punem si sunca si la urma punem cascavalul ras cat sa acopere(cascavalul cand se va topi va lipi bine celelalte ingrediente),si dam la cuptor cam 45 min.


Cand pizza este gata o putem servi calda cu kechup.


POFTA BUNA!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza facuta in casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mihaelaM 1

13.06.2011, 23:23

Kamy

MotanLaOale 1

14.06.2011, 09:17

mihaelaM 1

14.06.2011, 12:13

Vladimir

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Urși de mamaliga cu branza

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

RETETA RECOMANDATA
Aluat clasic de pizza