Pizza italiana cu aluat crocant, sunca, ciuperci si cascaval

de doinatarcea in Pizza, 6 Oct 2015 | 1708 vizualizari

 

Familia mea adora pizza, iar dintre toate retetele incercate aceasta a ramas pizza casea.

 

INGREDIENTE

  • 20 gr. drojdie
  • 1|2 lingurita zahar
  • 400 gr. faina
  • un praf de sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 ml. apa calduta
  • 300 gr. salam
  • 2 ciuperci mari
  • 3 felii sunca
  • 50 gr. branza
  • 100 gr. cascaval
  • 200 gr. ketchup
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza italiana cu aluat crocant, sunca, ciuperci si cascaval:

Drojdia, zaharul, sarea si uleiul de masline se amesteca cu apa calduta si se toarna peste faina. Totul se framanta pana se obtine un aluat elastic. La nevoie se mai poate adauga apa calduta. Aluatul obtinut se lasa la dospit 30 minute.


Intindem aluatul in tava iar peste aluat intindem ketchupul iar apoi presaram salamul taiat felii subtiri, sunca si ciupercile taiate fideluta. Dam la cuptorul incalzit la 250 grade pentru 15_20 minute, in functie de cuptor.


Scoate tava din cuptor, punem branza si cascavalul razuite si mai dam la cuptor pentru 3 minute ca sa se topeasca branza si cascavalul. Servim calda dar merge la fel de bine si rece. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza italiana cu aluat crocant, sunca, ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

06.10.2015, 13:04

Rocsi 1

06.10.2015, 20:54

Corinuta 1

07.10.2015, 15:22

Buna pizza!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca