Pizza pe paine cu branza topita

de Rocsi in Pizza, 5 Ian 2011 | 6229 vizualizari

 

Vazusem in post la nadina pizza pe franzela parca...doua zile ma gandeam doar la ea...asa ca ,atunci,dupa doua zile de pofta,mi-am facut...e delicioasa...multumesc nadina...

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de paine
  • 4-5 felii pastrama
  • 2-3 ciuperci intregi,conservate
  • 2 triunghiuri branza topita
  • cascaval
  • 2-3 felii gogosar in otet
  • 5-6 masline
  • keiceap
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe paine cu branza topita:

Pastramioara o taiem cubulete.


ciupercile le spalam si le taiem bucatele mici.


gogosarii ii tocam marunt.


maslinele le taiem felioare.


luam feliile de paine si le ungem cu branza topita.


peste punem pastrama si ciupercile.


apoi maslinele si gogosarii in otet.


la urma radem niste cascaval deasupra.


punem feliile intr-o tava,tapetata cu hartie de copt.


dam tava in cuptorul incins cam 10 minute.


scoatem din cuptor,punem keiceap si servim.


sunt foate delicioase,mai ales gogosarul in otet ii da o tenta acruta si gustoasa.


pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe paine cu branza topita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Rocsi 1

01.07.2013, 22:20

Elena

Rocsi 1

01.07.2013, 22:20

Adry

Rocsi 1

01.07.2013, 22:20

Diana multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca,salam si ciuperci