Pizza pentru copii

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 19 Mai 2014 | 4335 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat avem nevoie de:

  • 250 gr faina alba de grau
  • un plic cu drojdie uscata
  • 100 gr iaurt cremos
  • sare dupa gust
  • o lingurita cu oregano
  • o cescuta cu apa calda
  • 2-3 linguri cu ulei de masline

Pentru compozitie avem nevoie de:

  • 100 gr branza de burduf
  • 6 rosioare
  • 4 fire de ceapa verde
  • 4 linguri cu porumb dulce (conserva)
  • 100 gr cascaval ras
  • un ou batut spuma
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pentru copii:

Framantam aluatul din ingredientele date si il pastram la rece 2-3 ore (timp in care isi va dubla volumul). Dupa aceea, il impartim in doua parti egale, pe care le vom intinde cu ajutorul sucitorului, atat cat sa aibe o grosime de 0,5 cm.


Ungem vasul cooker-ului cu putin ulei, asezam foaia de pizza, o presaram cu oregano si adaugam rosiile taiate in felii subtiri, ceapa verde tocata si porumbul dulce. Din loc in loc punem si bulgarasii de branza de burduf, iar la sfarsit oul batut spuma.


Selectam programul BAKE la o temperatura de 150 grade, pentru 40 de minute aproximativ. Dupa finalizarea programului, presaram cascavalul ras. Se serveste calda. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pentru copii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2014, 22:12

Multumesc!

babi5 1

21.05.2014, 09:09

Dya Daniela Andrei 1

21.05.2014, 11:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Pizette cu sunca,salam si legume