Pizza picanta

de Angelina_Elena in Pizza, 29 Sep 2013 | 881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1/2 lingura untura
  • 1/2 cubulet drojdie
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1 varf lingurita sare
  • apa calduta (pentru framantat)
  • Topping:
  • salam uscat
  • ghebe
  • ketchup Univer
  • cascaval Delaco De Senvis
  • 1 ou
  • 2 ardei iuti (rosii)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza picanta:

Aluat:


Intr-un bol punem faina, sarea si oregano


Facem o gropita in mijloc si punem acolo drojdia sfaramitata, zaharul si incepem sa adaugam putina apa cat sa dizolvam totul.


Adaugam apoi untura. Treptat daugam apa calduta si incepem sa framantam pana obtinem un aluat nelipicios.


Presaram putina faina peste aluat, il acoperim cu un servet curat si-l lasam sa dospeasca la loc cald, ferit de curenti pana isi dubleaza volumul.


Pregatire:


Salamul il taiem feliute, ghebele le taiem marunt, cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici, ardeiul iute il taiem rondele si oul in batem bine cu un praf de sare.


Scoatem aluatul pe masa infainata si il intindem intr-o foaie dreptunghiulara, pe care o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Peste aluat intindem un strat subtire de ketchup, punem oul batut, asezam feliute de salam, cascaval ras si ghebele.


Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 20 de minute, pana incepe sa se rumeneasca usor pe margine.


Scoatem pizza din cuptor, asezam rondelele de ardei iute si o mai lasam 5 minute in cuptorul stins.


Portionam si servim.


Pofta buna!


Se serveste calda.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Angelina_Elena 1

29.09.2013, 21:15

Multumesc Dey!

Lia_ 1

30.09.2013, 06:39

excelenta!
dar am vazut la alta reteta ca n-ai folosit tava de la bucataras; nu-ti ajunge poate pt toata familia ...

Angelina_Elena 1

30.09.2013, 09:28

Lia, inca nu am folosit-o, dar nici numai am de gand sa astept prea mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza sah