Pizza prosciuto e funghi

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 8 Mai 2010 | 4991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt blat:
  • 150 g faina
  • 1 lingura cu ulei
  • 1 lingurita cu drojdie uscata
  • putina sare
  • 125 ml lapte rece

pt toping:

  • cascaval ras
  • ciuperci
  • prosciuto
  • sos de pizza
  • o rosie
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza prosciuto e funghi:

Pt blat:


Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.


Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.


Intindem o foaie rotunda subtire, o ungem cu ulei, apoi cu sosul de pizza si vom pune feliile de prosciuto, ciupercile si cascavalul ras, iar deasupra rondele de rosii.


Dam la cuptor pt cca 10 min.


Dupa ce scoatem punem oregano deasupra.

 

TIPS-URI

1

pt ca aluatul sa iasa bine lasati la frigider de pe o zi pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza prosciuto e funghi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Fierbator Style Black

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (9)

nadina73 1

08.05.2010, 23:51

ceva sa intamplat ca nu ma lasat sa pun decat 4 furci ,dar se poate manca si cu 4 nu?

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 09:28

nadina, lasa-le incolo de furci, important este ca ne vizitam si sunt prietene

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 09:28

o mancam cu mana mai bn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sarmale