Pizza prosciuto e funghi

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 8 Mai 2010 | 7504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt blat:
  • 150 g faina
  • 1 lingura cu ulei
  • 1 lingurita cu drojdie uscata
  • putina sare
  • 125 ml lapte rece

pt toping:

  • cascaval ras
  • ciuperci
  • prosciuto
  • sos de pizza
  • o rosie
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza prosciuto e funghi:

Pt blat:

Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.

  Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.

Intindem o foaie rotunda subtire, o ungem cu ulei, apoi cu sosul de pizza si vom pune feliile de prosciuto, ciupercile si cascavalul ras, iar deasupra rondele de rosii.

Dam la cuptor pt cca 10 min.

Dupa ce scoatem punem oregano deasupra.

TIPS-URI

1

pt ca aluatul sa iasa bine lasati la frigider de pe o zi pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza prosciuto e funghi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (9)

nadina73 1

08.05.2010, 23:51

ceva sa intamplat ca nu ma lasat sa pun decat 4 furci ,dar se poate manca si cu 4 nu?

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 09:28

nadina, lasa-le incolo de furci, important este ca ne vizitam si sunt prietene

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 09:28

o mancam cu mana mai bn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa