Pizza regala

de MotanLaOale in Pizza, 4 Feb 2014 | 18578 vizualizari

 

Nu stiu de ce sa cheama asa, dar oul din mijloc face toti banii! Am vazut si eu pe site la fete.

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • 100g proscuitto crudo
  • 50g bacon
  • 70g pastrama de piept de pui
  • !/2 ardei capia
  • 70g ciuperci
  • 70g masline negre si verzi
  • 150g cascaval Delaco
  • 1 ou
  • 50ml pulpa rosii
  • oregano
  • busuioc
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza regala:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".


Se intinde aluatul in tava unsa cu putin ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.


Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano, busuioc si piper.


Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau taiate marunt.


Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.


Se pun maslinele intregi intr-un cerc in mijlocul tavii.


Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.


Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute.


Cand este rumenita frumos se scoate din cuptor si se sparge un ou in mijloc. Sa-l spargeti cu grije sa nu se sparga ca la mine.


Se introduce din nou in cuptor pana se intareste albusul oului.


Se scoate din cuptor si se poate servi.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza regala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (64)

DIANA B 1

24.06.2015, 08:21

Vladimir , eu chiar admir munca ta ... .
Toate preparatele tale au un puternic impact la o scurta privire si te imbie sa le savurezi ; Treci cu viteza pe langa muuultele doamne carora le place sa bucatareasca , ferice de familia ta .

MotanLaOale 1

24.06.2015, 09:21

Multumesc

DIANA B 1

24.06.2015, 10:18

Cu drag ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu mozzarella, sunca si ciuperci