Pizza Romana

de Sabina in Pizza, 12 Mai 2009 | 3786 vizualizari

 

Alta varianta de pizza

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru blat
  • 100 g mozzarella
  • 3 felii sunca de Praga
  • 5 linguri sos de rosii
  • rozmarin
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Romana:

Intindem aluatul direct in tava tapetata cu hartie de copt si adaugam sosul de rosii in care am adaugat o lingurita de rozmarin pe toata suprafata acestuia. Ornam cu sunca de Praga si mozzarela. Presaram pe deasupra oregano.
Dam la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute (depinde de cuptor).

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Romana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

adry88 1

20.05.2011, 12:54

foarte gustos

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Taci si inghite
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!