Pizza rustica

de Dana_Retetegg in Pizza, 19 Dec 2012 | 2634 vizualizari

 

Pizza rustica, delicioasa, facuta 100% in casa, cu blat pufos si topping din belsug :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 500 g faina,
  • 1 cub (25g) drojdie,
  • 200 ml lapte caldut,
  • 2 lingurite de zahar,
  • 1/2 lingurita sare,
  • 3 linguri de ulei.
  • Pentru topping:
  • sunca presata,
  • ciuperci,
  • sos de rosii,
  • ardei,
  • ceapa,
  • porumb,
  • masline,
  • ou,
  • oregano,
  • cascaval.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rustica:

Am pus faina cernuta intr-un bol.



Am adaugat sare si zahar.



Drojdia am dizolvat-o in lapte caldut si am adaugat-o peste faina. Am pus uleiul si am framantat un aluat elastic dar nu foarte moale.



L-am lasat 1 ora sa creasca la loc cald.


Se intinde aluatul pe masa infainata pana ajungem la grosimea si forma dorita (la mine a avut o forma total aiurea :)).


Apoi se aseaza in tava pe hartie de copt.


Se pune pe blat sosul de rosii, apoi celelalte ingrediente in ce ordine dorim, pastram insa oul pentru mijlocul blatului si cascavalul ras il punem deasupra.


Am lasat in cuptor la foc mic spre mediu 20 minute.


Am servit fierbinte :)


Un super deliciu!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rustica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Lau 1

19.12.2012, 20:14

mirela0911 1

19.12.2012, 20:59

o felie e a mea!

Dana_Retetegg 1

19.12.2012, 21:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ciuperci si carne de pui afumata