Pizza rustica

de simona72 in Pizza, 14 Iun 2013 | 3883 vizualizari

 

O pizza foarte rapida si delicioasa...

 

INGREDIENTE

pt aluat:

  • 100 ml apa calduta
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200 gr faina
  • 1/4 cub mic drojdie

pt umplut:

  • sos picant de rosii
  • feliute de muschiulet afumat de porc
  • feliute de sunca
  • 150 gr mozzarela
  • ciuperci de la conserva
  • frunzulite de busuioc proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rustica:

Am facut aluatul la masina de paine si am pus ingredientele in ordinea enumarata mai sus. Dupa ce masina a framintat aluatul l-am scos si l-am pus la loc caldut intr-un castron pt 10-15 minute.

Am intins cu sucitorul o foaie cit am putut eu de rotunda(nu trebuie sa iasa perfect) si am pus-o intr-o forma de pizza. Am uns aluatul cu sosul picant de rosii, am pus felii subtiri de muschiulet alternind cu feliute de sunca, ciupercute de la conserva pe deasupra, mozzarella rupta cu mina in bucati si puse si ele, iar la urma frunzulite de busuioc proaspat.

Am dat la cuptorul incins la 200 grade pt 10 minute.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

serviti calda cu sos picant sau dulce de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rustica" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui