Pizza "Soare"

de Catalina L in Pizza, 31 Iul 2015 | 743 vizualizari

 

Imi vine sa cant O sole mio !!!! ........O pizza "Soare"!!... hi hi

 

INGREDIENTE

aluat:

  • 250 g făină
  • 1 pachetel mic de drojdie uscata
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 linguriță de sare
  • 15 cl de apă calda

alte ingrediente :

  • sos de rosii de casa
  • mozarella
  • bacon felii
  • cascaval ras
  • rosii
  • rozmarin uscat ....
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "Soare":

Dupa Tarta "Soare" va propun o varianta ...pizza.


Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, un pic de apa calda si 1 lingura de faina.

Lasam sa-si dubleze volumul .


In castronul unde formam aluatul punem faina, maiaua si sarea. Amestecati.


Adaugati trepat apa calda. La final adaugam uleiul si framantam cca 10-15 minute.

Acoperiti cu un prosop si lasati la dospit 2 -3 ore într-un loc cald.


Făinăm suprafața de lucru și intindem aluatul intr-o foaie de forma rotunda


Trasati cu cutitul o stea in centrul aluatului


Puneti sosul de rosii de casa, cascavalul ras.


Depuneti apoi feliile de bacon, puneti peste ele feliile de rosie - pe partea de aluat netaiata.


Ridicati triunghiurile formate de stea si le dati peste garnitura.


Puneti mozarella si rosiile cherry.


Presarati rozmarin uscat si dati la cuptor pentru 25 de minute.


Pizza este gata...o puteti servi ca aperitiv sau ca fel principal cu o salata verde.


Pofta Buna !!!!

 

TIPS-URI

1

puneti umplutura numai pe partea de aluat netaiata

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza "Soare"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Catalina L 1

01.08.2015, 19:47

Rocsi 1

01.08.2015, 21:58

Tare buna este!

Gicuta69 1

10.08.2015, 10:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat fara ou