Pizza "Soare"

de Catalina L in Pizza, 31 Iul 2015 | 1492 vizualizari

 

Imi vine sa cant O sole mio !!!! ........O pizza "Soare"!!... hi hi

 

INGREDIENTE

aluat:

  • 250 g făină
  • 1 pachetel mic de drojdie uscata
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 linguriță de sare
  • 15 cl de apă calda

alte ingrediente :

  • sos de rosii de casa
  • mozarella
  • bacon felii
  • cascaval ras
  • rosii
  • rozmarin uscat ....
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "Soare":

Dupa Tarta "Soare" va propun o varianta ...pizza.


Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, un pic de apa calda si 1 lingura de faina.

Lasam sa-si dubleze volumul .


In castronul unde formam aluatul punem faina, maiaua si sarea. Amestecati.


Adaugati trepat apa calda. La final adaugam uleiul si framantam cca 10-15 minute.

Acoperiti cu un prosop si lasati la dospit 2 -3 ore într-un loc cald.


Făinăm suprafața de lucru și intindem aluatul intr-o foaie de forma rotunda


Trasati cu cutitul o stea in centrul aluatului


Puneti sosul de rosii de casa, cascavalul ras.


Depuneti apoi feliile de bacon, puneti peste ele feliile de rosie - pe partea de aluat netaiata.


Ridicati triunghiurile formate de stea si le dati peste garnitura.


Puneti mozarella si rosiile cherry.


Presarati rozmarin uscat si dati la cuptor pentru 25 de minute.


Pizza este gata...o puteti servi ca aperitiv sau ca fel principal cu o salata verde.


Pofta Buna !!!!

 

TIPS-URI

1

puneti umplutura numai pe partea de aluat netaiata

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza "Soare"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Catalina L 1

01.08.2015, 19:47

Rocsi 1

01.08.2015, 21:58

Tare buna este!

Gicuta69 1

10.08.2015, 10:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Pizza con pollo