Pizza "Soare"

de Catalina L in Pizza, 31 Iul 2015 | 3390 vizualizari

 

Imi vine sa cant O sole mio !!!! ........O pizza "Soare"!!... hi hi

 

INGREDIENTE

aluat:

  • 250 g făină
  • 1 pachetel mic de drojdie uscata
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 linguriță de sare
  • 15 cl de apă calda

alte ingrediente :

  • sos de rosii de casa
  • mozarella
  • bacon felii
  • cascaval ras
  • rosii
  • rozmarin uscat ....
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "Soare":

Dupa Tarta "Soare"  va propun o varianta ...pizza.

Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, un pic de apa calda si 1 lingura de faina. 
Lasam sa-si dubleze volumul .

In castronul unde formam aluatul punem faina, maiaua si sarea. Amestecati.

Adaugati trepat apa calda. La final adaugam uleiul si framantam cca 10-15 minute.
Acoperiti cu un prosop si lasati la dospit 2 -3 ore într-un loc cald.

Făinăm suprafața de lucru și intindem aluatul intr-o foaie de forma rotunda

Trasati cu cutitul o stea in centrul aluatului

Puneti sosul de rosii de casa, cascavalul ras.

Depuneti apoi feliile de bacon, puneti peste ele feliile de rosie -  pe partea de aluat netaiata.

Ridicati triunghiurile formate de stea si le dati peste garnitura.

Puneti mozarella si rosiile cherry.

Presarati rozmarin uscat si dati la cuptor pentru 25 de minute.

Pizza este gata...o puteti servi ca aperitiv sau ca fel principal cu o salata verde.

Pofta Buna !!!!

TIPS-URI

1

puneti umplutura numai pe partea de aluat netaiata

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza "Soare"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ou si salam