Pizza cu hering și sos de roșii

de Panacris in Pizza, 18 Sep 2013 | 952 vizualizari

 

Din seria pizza cu pește;) Ce o savurez singurică;)

 

INGREDIENTE

  • faină albă de grâu 300 g.,
  • sare iodată 1/2 lingură,
  • zahăr tos 1 lingură,
  • drojdie uscată 1 lingură,
  • apă 300 ml,
  • ulei de măsline 2 linguri,
  • hering în suc de roșii 1 conservă,telemea de capră Delaco,
  • brânză Gorgonzola cca. 50 g,
  • oregano,
  • ketchup Univer,
  • măsline negre dezosate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu hering și sos de roșii:

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojidia (Atentie! Pastrati aceasta ordine dacă vreti să crească aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care dureaza 90 de minute.


Între timp se curăță ceapa și ciupercile, se toace julien, apoi se călesc în puțin ulei de masline, până se înnmoaie puțin.


Aluatul de pizza dospit se întinde în formă, se pune un strat de ketchup Univer, bucăți de brânză Gorgonzola, apoi se așează bucățile de pește împreună cu sosul lor, măsline dezosate, se presară oregano și un nou strat de ketchup Univer, se acoperă cu un strat de brânză de capră rasă, apoi se dă la cuptor cca. 25 de minute la foc mediu.


Se servește fierbinte cu adaos de ketchup.


Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Oregano este ingredientul secret al un pizze reușite și aromate ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu hering și sos de roșii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

deyutzky 1

18.09.2013, 22:21

Chiar daca am mancat azi pizza) gust side la tine

nadea68 1

18.09.2013, 22:48

Lavinia 1

19.09.2013, 10:24

si mie imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Pizza briose