Pizza taraneasca

de pity19 in Pizza, 28 Mar 2014 | 878 vizualizari

 

Gatesc pentru parintii mei si fratele meu cu mare drag! :)

 

INGREDIENTE

 aluat de pizza :

  • 150 gr faina ,
  • 15 gr drojdie ,
  • o lg sare ,
  • o cana apa ,
  • salam ,
  • carnati ,
  • cascaval ,
  • telemea de vaca sarata ,
  • ciuperci ,
  • ou ,
  • ketchup ,
  • sos pentru pizza ,
  • am pus si fructe de mare .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza taraneasca:

Aluatul de pizza :


Adaugam intr-un vas faina , sarea , drojdia dizolvata in putina apa calda , amestecam , adaugam si restul paharului de apa , daca este nevoie; Lasam la odihnit in loc cald , aprox 40 minute .


Pregatim masa de lucru,presaram faina , adaugam aluatul , intindem cu sucitorul , ungem cu ketchup , punem bucati de salam , carnat , ciuperci , presaram branza , cascaval razuit , dupa care spargem un ou peste pizza la mijloc .


Dam la cuptor aprox 40 minute la 180 gr.


Scoatem pizza si servim calda alaturi de un sos cu smantana si usturoi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

MotanLaOale 1

28.03.2014, 15:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat