Pizzaiola alla callabresse

de Bya Ralu in Vita, 13 Iun 2013 | 3123 vizualizari

 

Este o reteta luata de pe tv paprika de la bucatarul Antonio parca:))) e foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 2 felii antricot de vita
  • 1/2 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de capere
  • unt
  • ulei de masline
  • 5- ml vin rose
  • 1 cutie de rosii decojite
  • sare,piper/curcuma
  • oregano/busuiocc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzaiola alla callabresse:

Se pun untul si uleiul de masline intr-o tigaie, impreuna cu usturoiul si ceapa tocate marunt. Se pune putin vin rose, se pune carnea condimentata  si restul de vin se pune deasupra carnii.

Se prajeste pe ambele parti, se adauga rosiile decojite pasate la robotul de bucatarie, caperele, oregano si putin busuioc.

Se lasa la foc mic sa fiarba,se acopera cu un capac.

TIPS-URI

1

Se adauga si masline(10 buc) optional.

2

Se orneaza cu frunze de patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzaiola alla callabresse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

14.06.2013, 11:48

mihaelar63 1

14.06.2013, 14:10

TRebuie sa fie delicioase

Bya Ralu 1

14.06.2013, 17:05

sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca