Plachie de crap

de Brindusa in Crap / Caras, 9 Noi 2010 | 5391 vizualizari

 

Si cum am fost zilele trecute la Braila, nu putem sa ne intoarcem cu mana goala. Una din "capturi" a fost un crap la vreo 2 kile direct din Dunare.

Si ce merge cel mai bine cu crapul? Plachia, of course!

 

INGREDIENTE

  • 600 g ceapa (se poate si mai multa, dar eu m-am plictisit)
  • 5 capatani de usturoi (ale mele au fost de tara, deci nu prea mari)
  • 3-4 linguri pasta de rosii (e bine si cu felii de rosii, dar la vremea asta n-am avut de unde) sau 1 cana suc de rosii
  • 3-4 foi de dafin
  • ceva boabe de piper
  •  3-4 linguri de ulei
  • sare, piper dupa gust (mai mult piper decat de obicei, ca sa aibe un gust mai bun)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de crap:

Am taiat ceapa solzi si cateii de usturoi in doua, le-am pus in tava si deasupra am intins animalul in toata splendoarea lui. Am stropit cu ulei si am pus celelalte arome (fara rosii):


Totul a mers la cuptor cam 30 minute, la foc mare. Am scos tava, am pus rosiile si am mai lasat 20minute sa se caramelizeze ceapa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

23.11.2010, 19:36

Super arata

Mihaela11_jo 1

23.11.2010, 22:38

Tentant

Brindusa 1

26.11.2010, 22:44

mai fetelor, ati facut sezatoare aici cat am fost eu plecata?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Plachie de peste