Plachie de novac

de Toamna07 in Crap / Caras, 22 Mar 2013 | 3830 vizualizari

 

Timpul de preparare al acestui fel de mancare este destul de scurt,iar ingredientele sunt la indemana oricui.
Aceasta plachie (tocanita de peste) o puteti prepara cu orice peste doriti.Va garantez ca amestecul de legume este absolut delicios.

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 1 novac curatat,spalat si portionat (fara cap)
  • 2 ardei grasi, rosii
  • 3 cepe mari
  • 50 ml vin alb
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • sare,piper
  • 2 frunze de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de novac:

Pestele se sareaza,se pipereaza,se trece prin faina,apoi se prajeste 1-2 minute pe ambele parti.

Calim ceapa taiata pestisori pana devine sticloasa.Adaugam ardeii taiati bastonase subtiri,sare, piper si foi de dafin.Calim pana se inmoaie putin legumele;turnam rosiile si usturoiul zdrobit.Amestecam.

Turnam vinul si mai lasam sa scada putin.

Intr-o tava intindem amestecul de legume si peste el asezam bucatile de peste.

Dam tava la cuptor incins pentru 20 minute.



Servim plachia de novac cu mamaliguta calda.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de novac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Panacris 1

20.03.2014, 08:14

-Licurici- 1

23.06.2015, 09:42

Imi place plachia de peste!

Toamna07 1

23.06.2015, 16:11

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi