Plachie de novac

de Toamna07 in Crap / Caras, 22 Mar 2013 | 3379 vizualizari

 

Timpul de preparare al acestui fel de mancare este destul de scurt,iar ingredientele sunt la indemana oricui.
Aceasta plachie (tocanita de peste) o puteti prepara cu orice peste doriti.Va garantez ca amestecul de legume este absolut delicios.

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 1 novac curatat,spalat si portionat (fara cap)
  • 2 ardei grasi, rosii
  • 3 cepe mari
  • 50 ml vin alb
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • sare,piper
  • 2 frunze de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de novac:

Pestele se sareaza,se pipereaza,se trece prin faina,apoi se prajeste 1-2 minute pe ambele parti.

Calim ceapa taiata pestisori pana devine sticloasa.Adaugam ardeii taiati bastonase subtiri,sare, piper si foi de dafin.Calim pana se inmoaie putin legumele;turnam rosiile si usturoiul zdrobit.Amestecam.

Turnam vinul si mai lasam sa scada putin.

Intr-o tava intindem amestecul de legume si peste el asezam bucatile de peste.

Dam tava la cuptor incins pentru 20 minute.



Servim plachia de novac cu mamaliguta calda.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de novac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Panacris 1

20.03.2014, 08:14

-Licurici- 1

23.06.2015, 09:42

Imi place plachia de peste!

Toamna07 1

23.06.2015, 16:11

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crap cu legume, la cuptor