Placinta aperitiv

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2012 | 4648 vizualizari

 

O placinta delicioasa care ne place foarte mult. Se face foarte repede si este pufoasa si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g foi de placinta
  • 250 g muschi afumat
  • 150 telemea
  • 150 cascaval
  • 400 g ciuperci taiate
  • 100 g masline fara samburi
  • 1 ou
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 2-3 linguri ketchup
  • oregano
  • ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta aperitiv:

Fiecare foaie de placinta o ungem cu ulei.


Muschiul il taiem cubulete.


Maslinele le taiem felii.


Ceapa verde o maruntim, taind-o oblic.


Jumatate din foi le punem pe o tava tapetata cu hartie de copt.


Ungem ultima foaie cu ketchup peste care punem muschiul taiat.


Radem telemeaua si cascavalul pe razatoarea cu gauri mari.


Presaram peste branzeturi maslinele taiate apoi ciupercile.


Adaugam ceapa verde apoi punem cealalta jumatate de foi de placinta, neuitand sa le ungem pe fiecare cu ulei.


Batem bine oul si ungem placinta deasupra, presaram putin oregano deasupra.


Cuptorul a fost dinainte incalzit la 160 de grade C


Inainte de a da tava la copt portionam placinta, taind-o patratele cu cutitul.


Dam tava la copt cam 30 de minute pina cand foaia de deasupra devine aramie.


Servita calda, papilele voastre gustative vor fi foarte multumite....


Pofta mare !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

iri_iri 1

04.03.2012, 11:30

CHEAR IMI PLACE

Lau 1

04.03.2012, 21:53

place

MotanLaOale 1

05.03.2012, 14:41

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Slanina fiarta cu boia si usturoi