Placinta aperitiv

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2012 | 4465 vizualizari

 

O placinta delicioasa care ne place foarte mult. Se face foarte repede si este pufoasa si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g foi de placinta
  • 250 g muschi afumat
  • 150 telemea
  • 150 cascaval
  • 400 g ciuperci taiate
  • 100 g masline fara samburi
  • 1 ou
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 2-3 linguri ketchup
  • oregano
  • ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta aperitiv:

Fiecare foaie de placinta o ungem cu ulei.


Muschiul il taiem cubulete.


Maslinele le taiem felii.


Ceapa verde o maruntim, taind-o oblic.


Jumatate din foi le punem pe o tava tapetata cu hartie de copt.


Ungem ultima foaie cu ketchup peste care punem muschiul taiat.


Radem telemeaua si cascavalul pe razatoarea cu gauri mari.


Presaram peste branzeturi maslinele taiate apoi ciupercile.


Adaugam ceapa verde apoi punem cealalta jumatate de foi de placinta, neuitand sa le ungem pe fiecare cu ulei.


Batem bine oul si ungem placinta deasupra, presaram putin oregano deasupra.


Cuptorul a fost dinainte incalzit la 160 de grade C


Inainte de a da tava la copt portionam placinta, taind-o patratele cu cutitul.


Dam tava la copt cam 30 de minute pina cand foaia de deasupra devine aramie.


Servita calda, papilele voastre gustative vor fi foarte multumite....


Pofta mare !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (11)

iri_iri 1

04.03.2012, 11:30

CHEAR IMI PLACE

Lau 1

04.03.2012, 21:53

place

MotanLaOale 1

05.03.2012, 14:41

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu legume la cuptor
  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort Raffaello

ieri la 19:45

Pâine împletită, cu semințe

de RODIMUR 5

ieri la 14:15

Empanadas cu carne amestec si ciuperci

de Rocsi 9

ieri la 11:05

RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac