Placinta boiereasca

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2011 | 12829 vizualizari

 

Vorba aceea din reclama..."Sa ai pofta Boierule"...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi de placinta
  • 5 oua
  • 500 g branza mixta (vaca+oaie)
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • putin ulei pt. uns foile.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta boiereasca:

Batem ouale si le amestecam cu branza maruntita, adaugam zaharul vanilat, impartim in 3 parti egale foile de placinta, intindem cate o foaie de placinta si o ungem cu ulei cu o pensula, punem umplutura si repetam operatiunea pana cand teminam foile. Dupa ce terminam de umplut foile, le facem sul pana la jumatate dintr-o parte si din alta pana se intalnesc la mijloc.


Cu un cutit despartim sulurile si le punem cu grija in forma de copt. Eu am ales sa fac placinta in forma mea teflonata coronita in care fac bavareza de obicei.


Pe deasupra punem un iaurt amestecat cu 2 oua si 2 linguri de ulei.


Se baga la cuptorul incins la 200 grade timp de 50 minute, pana devine aurie-rumenita. Se scoate pe un platou si se pudreaza cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta boiereasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

baicuaron 1

03.10.2015, 10:50

Buna ziua doamna lily Musat va rog frumos cum pot sa i au contact cu dvoastra ptr cateva informatii??multumesc

susu 1

14.09.2016, 19:43

Nu se înțelege reteta, vreau s o fac

susu 1

15.09.2016, 15:08

Și branza n are zahar????

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Paine imbracata a la Grasu64