Placinta cu legume si piept de pui

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2013 | 6842 vizualizari

 

Cu aceasta placinta aperitiv i-am incantat pe baietii mei azi si va trebui s-o repet.
de regula imi pregatesc aluatul de foietaj in casa, dar azi l-am cumparat.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj Bella
  • 1 ceapa rosie mare
  • 2 ardei copti(de la congelator)
  • 1 capatana usturoi
  • 200 gr piept de pui afumat
  • 350 gr ciuperci conservate
  • 1 legatura marar
  • 1 ou
  • cimbru
  • 2 foi dafin
  • piper
  • oregano
  • 150 gr cascaval afumat
  • 100 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu legume si piept de pui:

Mai intai dezghetam aluatul de foietaj.

Ciupercile le scurgem si le mai maruntim, apoi le punem la calit in ulei impreuna cu ceapa tocata solzisori si usturoiul curatat si tocat marunt

Asezonam cu condimentele si sare si acoperim sa se inabuse bine. Le lasam la foc incet cateva minute si mai mestecam din cand in cand, apoi adaugam pieptul de pui taiat felii si ardeiul copt taiat asa direct congelat, amestecam de cateva ori apoi stingem focul si punem totul intr-o sita la scurs.

Cand se racesc, adaugam mararul tocat(eu am pus tot de la congelator), apoi cascavalul ras, oul si omogenizam.

Imbracam forma de tarta cu prima foaie de aluat, punem compozitia in ea si pliem colturile.

Cea dea doua foaie o taiem fasii pe care le rasucim si le asezam deasupra.

Coacem la 180 grade pentru 40 minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Aluatul de foietaj nu mai necesita intindere, se va pune exact atat cat este impachetat.

2

Se pot pune ciuperci proaspete si de asemeni carne tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu legume si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4604 puncte

Rocsi

4407 puncte

Constelatialeu

3220 puncte

Gherca Daniela

3126 puncte

Catalina L

2432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de naut cu chorizo si bulgur
  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui si ciuperci