Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Imi place mult ficatul de vita sau de pui pentru valoarea lui nutritiva si gustativa.
Va propun un chec de data aceasta - o improvizatie totala.
Puneti ficateii in apa cu sare timp de 30 de minute. Spalati-i bine sub jet de apa rece si curatati-i.
Curatati legumele. Tocati ceapa si usturoiul marunt, taiati morcovul in rondele.
Puneti-le la prajit in uleiul de masline.
Adaugati ficatul, sarea, curry-ul si chimen-ul si reveniti totul pentru 5 minute.
Puneti rosiile taiate cubulete si gatiti la foc mic timp de 10 -15 minutes.
La sfarsit puneti uleiul de susan, amestecati si lasati sa se raceasca.
Ungeti forma de chec.
Se presara faina pe masa, se intinde aluatul de foietaj.
Faceti un dreptunghi - largimea trebuie sa fie de lungimea formei de chec.
Plasati aluatul in forma- vezi poza.
Puneti un strat de ficat, acoperiti cu aluat , puneti un alt strat de ficat.
Acoperiți cu aluatul ramas, împingând aluatul spre marginea formei pentru a inchide bine checul.
Dati la cuptor pentru 25-30 minute.
Asteptati cel putin 10 minute inainte de a-l scoate din forma.
Taiati felii si serviti cald cu o salata verde.
Pofta Buna !!!!
1
Asteptati cel putin 10 minute inainte de a-l scoate din forma
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult