Placinta crocanta cu branza si cirese

de katty in Dulciuri, 5 Iun 2016 | 2176 vizualizari

 

Daca vreti ceva rapid,usor,  nu foarte dulce si cu fructe de sezon puteti sa o incercati macar odata.Evident, dupa sezon, schimbati fructele :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta (400 gr)
  • 4 oua
  • 900 gr branza dulce
  • sucul de la o jumatate de lamaie si coaja rasa
  • esenta de vanilie
  • 1 plic praf de budinca de vanilie
  • 200 gr zahar
  • 350-400 gr cirese fara amburi
  • zahar pudra pentru ornat
  • unt cat o nuca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta crocanta cu branza si cirese:

ngeti tava cu unt. Intindeti foile de placinta. Rupeti o foaie si ridicati-o usor pe marginule tavii, apoi intepati foile cu furculita si dati tava la cuptor pentru 10 minute. Cuptorul trebuie preincalzit.Puneti in cuptor un vas cu apa sub tava de prajitura.

Separati albusurile de galbenusuri. Bateti albusurile cu un praf de sare, apoi cu 50 de grame de zahar pana devin cremoase.

Amestecati branza cu galbenusurile, restul de zahar, coaja si zeama de lamaie, esenta de vanilie si praful de budinca, apoi amestecati cu albusurile batute spuma.

Turnati amestecul peste foile de placinta. Asezati deasupra ciresele. Dati la cuptor pentru 35 de minute.

Scoateti prajitura cand este gata si lasti-o sa se raceasca, apoi cerneti deasupra zahar pudra cu aroma de vanilie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta crocanta cu branza si cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Criss 1

08.06.2016, 15:54

Minunat arata!

diaconta 1

09.06.2016, 22:55

Cat de buna o fi fost

kytz 1

10.06.2017, 12:05

Waw....ce bună trebuie să fie.... !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Rasturnata cu ananas si mere