Placinta cu branza

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2010 | 4485 vizualizari

 

Este o placinta foarte usor de facut si o puteti servi la micul dejun sau ca aperitiv la o petrecere langa o halba de bere.

 

INGREDIENTE

  • Pentru foi:
  • 1 ou
  • 150 g faina – aproximativ – depinde de marimea oului
  • 1 varf de sare
  • Pentru umplutura:
  • 100 g mozzarella
  • 100 g telemea
  • 3 oua
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

In primul rand facem un aluat dintr-un ou, faina si sare. Faina ne trebuie atat cat aluatul sa nu se lipeasca de maini – este posibil sa fie ori prea multa faina, caz in care mai puneti o lingura de lapte, sau prea putina si atunci mai adaugati faina cata trebuie – 150 g faina mi-au intrat la un ou mediu.

Lasam aluatul sa se odihneasca si preparam umplutura amestecand branza rasa cu 3 oua (intregi) si un plic de zahar vanilat.Impartim aluatul in doua si intindem 2 foi subtiri. Punem compozitia de branza si rulam.Ungem foile cu ulei si le punem in vas (tava). Le dam la cuptor la 180°C pentru 45 de minute.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

divainbucatarie 1

25.11.2010, 13:07

Multumesc! va invit la o portie!

tanyapatap 1

29.11.2010, 20:04

elena1988 1

04.03.2011, 15:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Chec de branza cu masline si sunca