Placinta cu branza

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2010 | 5022 vizualizari

 

Este o placinta foarte usor de facut si o puteti servi la micul dejun sau ca aperitiv la o petrecere langa o halba de bere.

 

INGREDIENTE

  • Pentru foi:
  • 1 ou
  • 150 g faina – aproximativ – depinde de marimea oului
  • 1 varf de sare
  • Pentru umplutura:
  • 100 g mozzarella
  • 100 g telemea
  • 3 oua
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

In primul rand facem un aluat dintr-un ou, faina si sare. Faina ne trebuie atat cat aluatul sa nu se lipeasca de maini – este posibil sa fie ori prea multa faina, caz in care mai puneti o lingura de lapte, sau prea putina si atunci mai adaugati faina cata trebuie – 150 g faina mi-au intrat la un ou mediu.


Lasam aluatul sa se odihneasca si preparam umplutura amestecand branza rasa cu 3 oua (intregi) si un plic de zahar vanilat.Impartim aluatul in doua si intindem 2 foi subtiri. Punem compozitia de branza si rulam.Ungem foile cu ulei si le punem in vas (tava). Le dam la cuptor la 180°C pentru 45 de minute.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

divainbucatarie 1

25.11.2010, 13:07

Multumesc! va invit la o portie!

tanyapatap 1

29.11.2010, 20:04

elena1988 1

04.03.2011, 15:39

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:32

Chiftele cu linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:29

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

pe 12.04 la 20:49

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancare de praz cu masline
  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:32

Chiftele cu linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:29

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

pe 12.04 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu spanac si feta/ Spanakopita