Rulada de hribi

de oana_d in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 5671 vizualizari

 

Se poate pregati cu orice fel de ciuperci aveti in casa si va place.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg de hribi
  • 5-6 ouă
  • 3 cepe mari
  • o legătură de mărar
  • o legătură de pătrunjel
  • o legatura de asmatui
  • piper, sare.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de hribi:

Hribii se spala, se curata si se dau prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala se taie marunt si se caleste in ulei cu capacul pus.Se amesteca apoi ciupercile tocate cu ceapa calita, cu ouale intregi, cu verdeata tocata, sarea si piperul dupa gust. Trebuie să iasă un amestec moale, care să curgă ca un aluat gros, iar dacă amestecul nu e destul de moale, atunci adăugaţi puţină apă. O tavă de cozonac se unge bine cu ulei şi se tapetează cu hârtie de copt. Amestecul se toarnă în tavă şi se dă la cuptorul preîncălzit la foc potrivit 45-50 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

La Ancuta 1

29.11.2010, 13:37

ce buna trebuie sa fie

oana_d 1

30.11.2010, 09:31

poftiti la masa este un apritiv suuuper bun

housy, pe la noi se gasesc si la piata, dar sunt 20 lei/kg. Cei pe care ii avem noi sunt culesi de taica'meu care la cei aproape 77 de ani merge aproape zilnic vara prin padure dupa ciuperci, pt ca ii place foarte mult sa le culeaga el cu mana lui. Din fericire le cunoaste, si nu ia decat ceea ce cunoaste foarte bine.

elena1988 1

08.02.2011, 10:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv