Rulada de hribi

de oana_d in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 6937 vizualizari

 

Se poate pregati cu orice fel de ciuperci aveti in casa si va place.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg de hribi
  • 5-6 ouă
  • 3 cepe mari
  • o legătură de mărar
  • o legătură de pătrunjel
  • o legatura de asmatui
  • piper, sare.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de hribi:

Hribii se spala, se curata si se dau prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala se taie marunt si se caleste in ulei cu capacul pus.Se amesteca apoi ciupercile tocate cu ceapa calita, cu ouale intregi, cu verdeata tocata, sarea si piperul dupa gust. Trebuie să iasă un amestec moale, care să curgă ca un aluat gros, iar dacă amestecul nu e destul de moale, atunci adăugaţi puţină apă. O tavă de cozonac se unge bine cu ulei şi se tapetează cu hârtie de copt. Amestecul se toarnă în tavă şi se dă la cuptorul preîncălzit la foc potrivit 45-50 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

La Ancuta 1

29.11.2010, 13:37

ce buna trebuie sa fie

oana_d 1

30.11.2010, 09:31

poftiti la masa este un apritiv suuuper bun

housy, pe la noi se gasesc si la piata, dar sunt 20 lei/kg. Cei pe care ii avem noi sunt culesi de taica'meu care la cei aproape 77 de ani merge aproape zilnic vara prin padure dupa ciuperci, pt ca ii place foarte mult sa le culeaga el cu mana lui. Din fericire le cunoaste, si nu ia decat ceea ce cunoaste foarte bine.

elena1988 1

08.02.2011, 10:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura frageda cu mere, de post
  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Platou rece aperitiv