Placinta cu branza

de Lau in Dulciuri, 13 Ian 2012 | 1295 vizualizari

 

mam inspirat de la miha,mersi pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 300 lapte batut
  • 2 linguri de zahar
  • 50 g unt topit
  • 500 g faina
  • 1 lignurita sare
  • 10 g drojdie proaspata
  • esenta de vanilie
  • Umplutura:
  • 300 g branza
  • 2 oua
  • esenta de rom
  • 2 linguri amidon
  • 100 g zahar

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Branza se amesteca cu ouale batute, zaharul, esenta si amidonul.


ALUATUL: Ouale se bat cu zaharul si sarea, adaugam untul racit, laptele batut, esenta. Faina cernuta se pune intr-un lighean, se face gaura in mijloc se adauga drojdia, amestecul de ou,(daca este nevoie se mai adauga faina) se framanta un aluat elastic care nu se lipeste de maini.


Se imparte in 2 coca, se intinde cate o foaie, se adauga branza, se ruleaza. Se procedeaza intocmai si la al 2 lea, se ruleaza si se aseaza in tava de cozonac unsa bine cu ulei. Se acopera si se lasa la un loc caldut pana isi dubleaza volumul.


Se unge cu un galbenus desfacut cu putin lapte, se da la cuptor pana se rumeneste

 

TIPS-URI

1

eram sa o uit in cuptor, m-am luat cu alte treburi

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

13.01.2012, 16:13

Ubulika 1

13.01.2012, 16:34

ce pufosnie

Lau 1

13.01.2012, 18:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nuci