Placinta cu branza

de MotanLaOale in Dulciuri, 7 Mar 2012 | 2333 vizualizari

 

Daca tot aveam branza de vaci si urda am zis ca este buna o placinta.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 350g branza de vaci
  • 350g urda
  • 300g telemea de vaca
  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 200ml smantana
  • 300ml iaurt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • stafide dupa dorinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Branza se sfarama se maesteca cu zaharul, zaharul vanilat, 4 oua, smantana si stafidele si se omogenizeaza.


Ungem o tava cu ulei si punem 5 foi de placinta pe rand unse fiecare cu ulei. Se aranjeaza in asa fel incat sa fie si pe marginile tavii.


Se pune branza in tava si se niveleaza.


Deasupra se pun alte 5 foi de placinta cate una unse cu ulei fiecare.


Cu un cutit bine ascutit se taie placinta in patrate potrivite pentru servire.


Se bate bine un ou cu iaurtul si se toarna deasupra si se intinde uniform pe toata suprafata placintei.


Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 50-60 minute pana se rumeneste frumos.


Se taie rece pe urma taieturilor facute anterior.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

MotanLaOale 1

09.03.2012, 21:06

Multumesc

bucatarimcudiana 1

12.03.2012, 16:04

unde este placinta hop si eu, imi place tare mult

MotanLaOale 1

12.03.2012, 16:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Poale'n brau