Placinta cu branza

de adellyna in Dulciuri, 13 Dec 2014 | 836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 150 g lapte
  • 50 ml ulei
  • un galbenus
  • 3 linguri de iaurt
  • 2 linguri de zahar
  • 10 g drojdie
  • un praf de sare
  • 10 g coaja de lamaie si portocala
  • 400 g branza de vaci
  • 3 linguri de zahar
  • 2 linguri smantana
  • o esenta de rom
  • un galbenus pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Umplutura


Am amestecat branza, zaharul, esenta de rom si smantana


Aluatul


Facem maiaua din drojdie, lapte si putin zahar. O lasam sa dospeasca


Am amestecat faina cu sarea, zaharul, uleiul, galbenusul, iaurtul, coaja de lamaie si portocala si am adaugat maiaua. Framantam pana devine o coca elastica si o lasam sa dospeasca 30 de minute


Am impartit aluatul in 2 si am intins cercuri


Intr-o tava am pus un cerc, umplutura si al doilea cerc. Am taiat raze, le-am rasucit si le-am uns cu galbenusul


Bagam in cuptorul incins 30 de minute la 180 de grade


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

14.12.2014, 00:33

Bună

simona72 1

14.12.2014, 17:16

Panacris 1

14.12.2014, 18:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza dulce si stafide