Placinta cu branza

de GABRIELACALI in Prajituri, 18 Dec 2014 | 2746 vizualizari

 

Este un preparat foarte potrivit de luat la pachet pentru gustarea de scoala...

 

INGREDIENTE

  • Aluatul l-am pregatit din
  • 1/2 kg faina,
  • 1/4 cubulet de drojdie,
  • 300 ml apa calduta,
  • 1 lingura de zahar si 1 lingurita de sare
  • Umplutura este din
  • 300 g branza telemea de vaca,
  • 2 oua
  • In plus, mai e nevoie de
  • 100g margarina Rama mit Butter.
  • 2 oua si o cutiuta mica de iaurt natural,
  • ulei.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Aluatul l-am pregatit amestecand faina cu drojdia diluata in apa calduta cu zahar si sare. Am framantat un aluat potrivit de moale si elastic. L-am impartit in 2 si fiecare bucata am intins-o in foaie cat de subtire, pe care am stropit-o cu ulei. Peste fiecare jumatate de foaie am pus jumatate din compozitia de branza distribuita uniform. Am pliat foaia cu compozitia inauntru si am incretit-o cu mana. Am taiat-o pe masura tavii.


Compozitia de branza am preparat-o din branza data pe razatoare si oua. Am amestecat totul intr-o masa omogena.


Placinta am pus-o intr-o tava cu hartie de copt si am pus bucatele de margarina peste ea, din loc in loc. Peste placinta asezata frumos, am turnat amestecul de iaurt cu oua si l-am distribuit uniform.


Am dat placinta la cuptor la foc mediu pana s-a rumenit frumos, cam 45 de minute.

 

TIPS-URI

1

Rama mit Butter

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Ksenya 1

19.12.2014, 15:45

tanyapatap 1

23.12.2014, 16:05

GABRIELACALI 1

23.12.2014, 21:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

Painici umplute

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta creata dobrogeana