Placinta cu branza a la Nico

de nico15 in Prajituri, 26 Mar 2011 | 1781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj
  • 800 g de branza de vaci
  • 6 oua mari
  • 150 g de zahar
  • 3 pliculete de zahar vanilat
  • 150 g de iaurt
  • 1 lamaie(zeama si coaja)
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de amidon
  • 2-3 lingurite de compot de fructe de padure  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza a la Nico:

 Se mixeaza toate ingredientele, mai putin albusurile care se vor bate spuma si se vor agauga la sfarsit peste restul compozitiei, amestecandu-se cu mare grija.

Se-ntinde blatul in tava de la aragaz care a fost in prealabil unsa cu ulei dupa care se va adauga compozitia. Se adauga coaja de lamaie si pe deasupra placintei si se da la cuptor 50-60 de minute.

Inainte sa o scoatem de la cuptor incercam sa vedem daca este facuta, dupa care se scoate si se va lasa sa se raceasca.

Se pudreaza si cand este la o temperatura potrivita se poate taia.

 

Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza a la Nico" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Lau 1

27.03.2011, 17:12

delicioasa

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:30

adry88 1

02.06.2011, 12:48

expozibil

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu aluat fraged si branza de vaci