Placinta cu branza cremoasa si stafide

de ela in Prajituri, 11 Apr 2012 | 2980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta 400gr
  • 450 branza cremoasa
  • 2 linguri gris
  • 10 linguri zahar
  • 100 gr stafide
  • 1 fiola rom
  • 200 gr smantana
  • 2 oua+1
  • ulei
  • zahar pudra
  • 1plic zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza cremoasa si stafide:

Lasam foile de placinta sa se dezghete,in frigider de seara pana dimineata.


Stafidele le punem la inmuiat in rom,cateva ore.


Desfacem foile cu grija si le ungem cu ulei pe fiecare in parte.Le impartim in 3.


Amestecam branza,smantana,stafidele,grisul,ouale,zaharul vanilat si zaharul,omogenizand bine.Compozitia o impartim in 3 si ungem cele 3randuri de foi,apoi rulam cu grija.


Punem o hartie de copt intr-o tava mare(eu am folosit pentru prima data tava de la delimano si am avut surpriza sa se coaca tare frumos foile,nu mi s-au ars deloc,cum patesc de obicei).Punem placinta in tava si ungem cu galbenusul unui ou(cat mai bine sa ungem capetele).Dam la cuptor aproximativ 50minute,depinde de cuptor,pana capata o crusta aurie.Lasam sa se raceasca apoi presaram deasupra zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza cremoasa si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Angelina_Elena 1

03.05.2012, 15:54

o mare,mare bunatate!

ionela2682 1

12.05.2012, 17:40

Mama cate stafide daca eram eu..puneam 2 ...hai 3 stafide in umplutura ,restul le mancam singura...arata super placinta ta ...!!

ela 1

12.05.2012, 18:32

Ionela si mie imi plac stafidele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rapida cu branza dulce si stafide