Placinta cu branza cremoasa si stafide

de ela in Prajituri, 11 Apr 2012 | 3190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta 400gr
  • 450 branza cremoasa
  • 2 linguri gris
  • 10 linguri zahar
  • 100 gr stafide
  • 1 fiola rom
  • 200 gr smantana
  • 2 oua+1
  • ulei
  • zahar pudra
  • 1plic zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza cremoasa si stafide:

Lasam foile de placinta sa se dezghete,in frigider de seara pana dimineata.


Stafidele le punem la inmuiat in rom,cateva ore.


Desfacem foile cu grija si le ungem cu ulei pe fiecare in parte.Le impartim in 3.


Amestecam branza,smantana,stafidele,grisul,ouale,zaharul vanilat si zaharul,omogenizand bine.Compozitia o impartim in 3 si ungem cele 3randuri de foi,apoi rulam cu grija.


Punem o hartie de copt intr-o tava mare(eu am folosit pentru prima data tava de la delimano si am avut surpriza sa se coaca tare frumos foile,nu mi s-au ars deloc,cum patesc de obicei).Punem placinta in tava si ungem cu galbenusul unui ou(cat mai bine sa ungem capetele).Dam la cuptor aproximativ 50minute,depinde de cuptor,pana capata o crusta aurie.Lasam sa se raceasca apoi presaram deasupra zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza cremoasa si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Angelina_Elena 1

03.05.2012, 15:54

o mare,mare bunatate!

ionela2682 1

12.05.2012, 17:40

Mama cate stafide daca eram eu..puneam 2 ...hai 3 stafide in umplutura ,restul le mancam singura...arata super placinta ta ...!!

ela 1

12.05.2012, 18:32

Ionela si mie imi plac stafidele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Piersici