Placinta cu branza cu blat de gris

de ianculubita in Dulciuri, 14 Noi 2013 | 4377 vizualizari

 

Pentru ca azi e sarbatoare,m-am gandit sa va aduc o placinta cu branza,gustoasa si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 250g branza proaspata de vaci
  • 250ml iaurt
  • 3oua
  • 1cana cu gris
  • 1cana cu faina
  • 2linguri zahar(dupa gust)
  • coaja rasa de lamaie si portocala
  • 100g stafide
  • 1praf de copt
  • 150g unt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza cu blat de gris:

intr-un bol amestecam faina cu gris si praful de copt;in alt bol amestecam branza cu ouale batute,zahar,un praf de sare,iaurt si aromele;


Intr-o tava de yena unsa cu unt,punem 50g de unt taiat cubulete,deasupra jumatate din cantitatea de gris,apoi jumatate din cantitatea de branza;


presaram jumatate din stafide,urmeaza restul de gris,restul de unt cubulete,branza iar deasupra restul de stafide;


lasam la cuptor 40min la foc portivit si taiem dupa ce s-a racit.

 

TIPS-URI

1

consistenta branzei nu trebuie sa fie uscata,pentru ca trebuie sa se scurga lichid in gris sa se formeze blatul

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza cu blat de gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ianculubita 1

14.11.2013, 12:20

e buna si cu blat pufos

bianca92 1

14.11.2013, 15:47

foarte buna

ianculubita 1

15.11.2013, 09:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu găluște imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu balt de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu aluat foietaj si branza sarata