Placinta cu branza de vaci

de MIUTA in Dulciuri, 23 Mai 2011 | 3382 vizualizari

 

Reteta am gasit-o pe blogul "La Lena.ro".Este o placinta foarte gustoasa usor de preparat si foarte economica.O recomand cu placere e delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1.5 pahar de faina(250ml)
  • 1 pahar zahar
  • 130 g unt
  • 1 plic praf de copt
  • 250 g branza de vaci
  • 0.5 pahar de smantana
  • 2 oua 
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza de vaci:

BLAT:Untul se amesteca cu 1/2 pahar de zahar,faina si praful de copt.Se framanta putin pana devine un aluat sfaramicios.


CREMA:Branza se amesteca cu galbenusurile,1/2 zahar,smantana si albusurile batute spuma.


Intr-o tava unsa si tapetata cu faina se pune blat 1/3.Peste blat se pune crema de branza.Peste crema se rade coca ramasa pe razatoarea mare.


Se coace la foc mediu 50 minute.

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si stafide,coaja de lamaie sau coaja de portocala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

24.05.2011, 10:38

Vreauu

deyutzky 1

24.05.2011, 19:26

buna placintica

gaby_gabytza 1

25.05.2011, 22:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Poale-n brau moldovenesti