Placinta cu branza dulce

de adriana_bobu in Dulciuri, 30 Ian 2011 | 4436 vizualizari

 

Simplu si bun.

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi placinta
  • 1 kg branza de vaci
  • 4 oua
  • 100 g stafide
  • esenta vanilie, coaja de portocala rasa
  • 200 g zahar
  • ulei amestecat cu unt topit(pentru uns foile)
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza dulce:

Am pregatit mai intai umplutura ....amestecand bine branza de vaci cu ouale batute, cu zaharul, stafidele si esentele. Am impartit in doua pachetul cu foi si am inceput sa astern in tava de la aragaz una cate una foile, avand grija sa ung (cu pensonasul) cu ulei si unt fiecare foaie pana am ajuns la 1/2. Apoi am turnat branza si am asternut restul de foi unse fiecare cu ulei si unt. In final am taiat placinta si apoi am dat-o la cuptorul incins . Cand era aproape gata am turnat deasupra un sirop facut din 100 ml apa fiarta cu 4 linguri zahar si razatura de portocale.Am mai lasat placinta vreo 20 min si apoi am servit-o fierbinte, pudrata cu zahar vanilat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

adriana_bobu 1

31.01.2011, 21:53

elena, mirela

kamy 1

01.02.2011, 20:37

ce-mi place

adriana_bobu 1

01.02.2011, 22:15

kamy...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
TORT DE GHEATA