Placinta cu branza dulce

de anca_rm in Dulciuri, 10 Noi 2014 | 7337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinte
  • 500 gr branza de vaci
  • 200 ml smantana dulce
  • 5 linguri zahar pudra
  • scortisoara
  • stafide (optional)
  • 3 oua + 150 ml smantana +2 linguri zahar
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza dulce:

Lasam foile de placinta la decongelat .


Branza de vaci o amestecam cu smantana, zaharul si scortisoara. Daca va place puteti adauga in ea stafide si putina esenta de rom .


Ungem o tava antiaderenta , sau vas yena cu unt si incepem sa pregatim .


Luam cate doua foi de placinta pe care punem cam 3 linguri din compozitia de branza , intindem branza pe toata suprafata foilor si rasucim aducand capetele prima data in fata astfel incat sa nu iasa compozitia din foi. Asezam in tava si procedam la fel cu urmatoarele foi pana cand terminam compozitia de branza.


Ouale le batem cu o furculita si cu 2 linguri de zahar pana se spumeaza putin si adaugam smantana dulce. Turnam peste foile rulate si dam totul la cuptorul preincalzit la 180 grade pana cand se rumeneste frumos totul .


Lasam sa se racoreasca si pudram cu zahar pudra .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

_Alina_ 1

11.11.2014, 12:08

Constelatialeu 1

15.11.2014, 18:10

Ador placinta cu branza,mai ales fierbinte...

tanyapatap 1

24.11.2014, 21:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta creata dobrogeana