Placinta cu branza dulce- sarata

de RuxyRux in Prajituri, 9 Dec 2010 | 9178 vizualizari

 

O placinta atat de gustoasa....va invit la rasfat ... e calda...

 

INGREDIENTE

  • Foi( eu am folosit Yufka)
  • 500 gr branza sarata( eu am pus feta)
  • o ceasca( cum e cea de cafea) de  zahar ( aici desigur fiecare face in functie de cat de dulce mananca )si inca 4 linguri pentru compozitia de iaurt 
  • 3 oua
  • zahar vanilat  si esenta
  • 350 gr iaurt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza dulce- sarata:

1. Luam foaia o intindem .

Amestecam branza intr-un vas cu zaharul( cateva linguri dupa gust) si zaharul vanilat

2. Pe foaie punem cate o lingura de branza si apoi incepem sa rulam  foaia ca pe clatita. procedam asa pana umplem zece foi( pentru tava din imagine)

3. Le asezam una langa alta.

4. Iaurtul il amestecam cu cescuta de zahar si cu ouale, cu esenta si apoi turnam peste  foi.

5. Dam la cuptor pentru 40-45 de min la 180 grade...si pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza dulce- sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

RuxyRux 1

10.12.2010, 14:57

Branza sarata impreuna cu vanilia si zaharul are un gust...magic as spune...probati si veti vedea...va multumesc mult tuturor!!!

lilik 1

10.12.2010, 16:49

am ajuns si eu mai tarzior dar sper k mai e

madi_marin 1

10.12.2010, 18:12

mmmm....asta sigur mi-ar placea....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta creata dobrogeana