Prajitura neagra

de camelia75 in Prajituri, 14 Mai 2014 | 1559 vizualizari

 

O prajitura rapida,gustoasa si foarte pufoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 220 gr zahar pudra
  • 50 gr cacao
  • 70 gr faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 100 gr unt
  • Pentru glazura:
  • 100 ml lapte
  • 50 gr unt
  • 4 linguri rase cu cacao
  • 4 linguri cu zahar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura neagra:

1 Mixati ouale cu zaharul pana amestecul devine cremos,apoi adaugati untul.


2.Amestecati faina cernuta cu praful de copt si cacao,apoi o puneti peste amestecul cu oua.


3.Ungeti baza si peretii vasului interior cu unt apoi turnati compozitia uniform.


4.Apasati MENU,selectati programul BAKE,temperatura de 180 gr si timpul 45 de minute.Apasati START si inchideti capacul.


5.Dupa ce programul s-a finalizat deconectati de la sursa de curent si turnati glazura.


6.Scoateti prajitura din vas dupa ce s-a racit.


Glazura


Puneti la fiert laptele,zaharul,untul si cacaua.Amestecati continuu, pana cand compozitia incepe sa fiarba si se omogenizeaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Constelatialeu 1

14.05.2014, 18:45

Rocsi 1

14.05.2014, 19:55

Buna!

simona72 1

14.05.2014, 19:58

Iamiii!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mar si ciocolata