Placinta cu branza si marar

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2011 | 6198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • ulei
  • 250 g branza sarata
  • 1 legatura marar
  • 450 ml sana
  • 5 oua
  • sare,piper,chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si marar:

Umplutura:


Branza se faramiteaza cu o furculita si se amesteca cu mararul tocat, apoi se toarna 200 ml sana obtinand o crema de branza. Ouale se bat cu un praf de sare si se adauga restul de sana(250 ml) si se omogenizeaza. In amestecul de oua se adauga crema de branza si se omogenizeaza. Se condimenteaza cu sare,piper si chili.


Foile de placinta se impart in doua. Fiecare foaie se unge cu ulei si se aseaza intr-o tava,se aseaza una peste alta,jumatate din foi,apoi umplutura si restul de foi unse cu ulei. Ultima foaie se unge de asemeanea si se baga placinta pentru 45-55 minute,la cuptorul preincalzit. Se scoate tava si se lasa sa se raceasca,apoi se proportioneaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Pasiune pentru bucatarie 1

14.06.2011, 15:31

Multam fetelor,placinta este foarte buna,iar eu ador combinatia de branza cu marar

divainbucatarie 1

14.06.2011, 16:18

Ancutsa 1

11.10.2017, 20:16

Arata tare bine!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun in cuib.