Placinta Cu Branza Si Stafide

de dana1986 in Dulciuri, 7 Aug 2011 | 2537 vizualizari

 

O placinta cu branza, aromata cu stafide.

 

INGREDIENTE

  • 2 foi pentru placinta
  • 500 gr branza
  • 150 gr zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 150 gr stafide
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta Cu Branza Si Stafide:

Amestecam branza cu 3 oua, zahar, zaharul vanilat si stafidele pana ce se topeste zaharul.


Tapetam tava cu hartie de copt.


Intindem prima foaie de placinta, punem umplutura obtinuta din branza, dupa care punem si a doua foaie de placinta, iar apoi ii presam marginile cu o furculita ca sa nu iasa crema.


Batem 1 ou si ungem placinta pe deasupra si pe margini.


Punem tava la cuptou pentru 30 - 40 minute.


Dupa ce s-a copt lasam sa se raceasca, si o pudram cu zahar( noi nu ii prea dam timp sa se raceasca).


O placinta cu branza delicioasa pe care v-o recomand

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta Cu Branza Si Stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

naomy 1

10.08.2011, 14:03

daca e cu branza ,sti bine ca ...VREAU

mamaieelena 1

11.08.2011, 07:28

Anamaria7 1

11.08.2011, 07:40

imi placeee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta de dovleac