O placinta cu branza, aromata cu stafide.
Amestecam branza cu 3 oua, zahar, zaharul vanilat si stafidele pana ce se topeste zaharul.
Tapetam tava cu hartie de copt.
Intindem prima foaie de placinta, punem umplutura obtinuta din branza, dupa care punem si a doua foaie de placinta, iar apoi ii presam marginile cu o furculita ca sa nu iasa crema.
Batem 1 ou si ungem placinta pe deasupra si pe margini.
Punem tava la cuptou pentru 30 - 40 minute.
Dupa ce s-a copt lasam sa se raceasca, si o pudram cu zahar( noi nu ii prea dam timp sa se raceasca).
O placinta cu branza delicioasa pe care v-o recomand
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro