Mere coapte cu scortisoara si miere de albine

de izulika in Dulciuri, 31 Oct 2010 | 11211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 mere acrisoare mari
  • 50 g unt
  • 2 pliculete zahar cu aroma de scortisoara
  • 2-3 linguri miere de albine
  • 7-8 nuci mari
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte cu scortisoara si miere de albine:

Merele se curata de coaja si li se scoate cotorul.Nucile se sparg, se alege miezul apoi se taie mai mic cu cutitu.Se unge o tava cu unt,iar untul care ramane de la uns se imparte in 4 si se pune in interiorul fiecarui mar,tot in interiorul merelor se presara putin zahar cu scortisoara,apoi se amesteca miezul de nuca cu zahar cu aroma de scortisoara si se pune cu o lingurita in fiecare mar.Merele se baga in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa pana se rumenesc usor si se inmoaie.Dupa ce se scot din cuptor se i-a cate un mar,peste care se pune miere de albine si inca un praf de scortisoara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte cu scortisoara si miere de albine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

izulika 1

31.10.2010, 23:52

ma bucur ca va plac merele coapte, au fost delicioase

elena1988 1

19.01.2011, 10:42

lacrimioara 1

30.01.2011, 14:26

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu mere