Placinta cu carne

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2014 | 2047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachetel drojdie proaspata
  • 150 ml lapte caldut
  • un praf de sare
  • 1 lingurita rasa de zahar tos
  • 1-2 linguri ulei
  • 300 gr. faina alba proaspat cernuta
  • 1 conserva carne de porc in suc propriu
  • 3-4 linguri rosii pasate
  • cateva seminte de in
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne:

drojdia se lichefiaza amestecand-o cu sarea si zaharul.


Adaugam laptele caldut,faina proaspat cernuta si framantam aluatul.


La final adaugam 1-2 linguri de ulei, sa nu se mai lipeasca aluatul de maini.


Lasam aluatul la dospit 20 minute in loc ferit de curenti.


Incingem cuptorul la 180 grade.


Intindem aluatul pe masa de lucru infainata in foaie de grosimea unui deget.


O ungem cu rosii pasate si asezam din loc in loc bucatele de carne din conserva.


Rulam placinta ca pe rulada, o asezam intr-o tava mica de chec pe care in prealabil am uns-o cu ulei.


Ungem aluatul cu ulei, presaram seminte de in si coacem placinta pana capata aspect de rumen (cca 35 minute).


O scoatem din cuptor, o lasam la racorit, portionam si servim rece sau calduta.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Constelatialeu 1

02.12.2014, 19:41

Carne cu carnita..

simona72 1

03.12.2014, 09:54

Rocsi 1

03.12.2014, 22:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinte Marocane umplute cu pui (reteta video)