Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am dat carnea de pui prin robot. Ciupercile curatate si spalate le-am taiat fideluta, ceapa si prazul le-am pus la calit in ulei. Dupa ce s-au inmuiat am adaugat ciupercile, am potrivit de gust (delikat ,piper) dupa care am adaugat carnea si la urma verdeata (patrunjelul si mararul tocat) Dupa ce s-a racit compozitia am pus-o pe foaia de foietaj intinsa. Am impletit-o, am pus-o in tava, dupa care am dat-o cu ou batut si am presarat-o cu un pic de susan. In maxim 30 minute a fost gata rumenita.
Pofta buna!
1
Din aceste cantitati mi-au iesit doua rulade.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult